Workshop zalige soep en borrelbrood maken

Deze 1 tot 1,5 uur durende  workshop staat garant voor een heerlijke seizoenssoep en een borrelbrood om je vingers bij af te likken. Deze recepten zijn niet alleen een succes voor de workshop, maar zullen ook in de toekomst je gasten laten genieten.

De seizoenssoep verandert natuurlijk per seizoen en word gemaakt met het beste wat de natuur op dat moment te bieden heeft. Wist je dat de groentes van het seizoen precies de vitamines en mineralen bevatten die je in die tijd juist hard nodig hebt?

Weer een goede rede om te koken met de seizoenen.
Het kan bijvoorbeeld  in het voorjaar een fris romige prei of asperge soep zijn.
In de zomer een zalige tomaten mascarpone soep en in de herfst bijvoorbeeld een pompoensoep zijn.
Maar er is in overleg natuurlijk ook iets totaal anders mogelijk.

Het Borrelbrood is een feestnummer op zich en is een graag geziene gast bij elke gelegenheid.

Zet de pannen maar op het vuur, voor deze hartverwarmende workshop.

Voor wie?

Voor groepen vanaf 8 personen zowel bedrijven als particulieren .