18 mannen in de keuken

Dolle pret en uiteindelijk een heerlijke maaltijd.

Zaterdag 4 maart ’17 was het zo ver, het  voltallige bestuur van Hervormd Ambacht had hun jaarlijkse team dag. De dag begon met een stadswandeling door het centrum van Rotterdam met als gidsen ex zwervers. Zo zie je de stad vanuit een heel ander perspectief. Daarna werden er 10 verschillende gerechten gekookt in de keuken van De Buytenhof in Rhoon. Waar het ene duo zich bleek te ontpoppen als ware masterchefs wist het andere duo van een bieten Carpaccio een geheel nieuw gerecht te creëren met de veelzeggende Rotterdamse naam  “pleur” in de pan….. Hoe dan ook aan het einde van de avond stond er een geweldig buffet met warme en koude gerechten en waren de onderlinge banden nog weer eens stevig aangehaald. Een geslaagde dag met een bijzonder leuke en  enthousiaste groep!


img_1427

img_1417img_1448

 

 

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *