De lekkerste quiche maken
Een quiche is een heerlijke hartige open taart die gevuld is met een luchtig opgeklopte mix van eieren en room. Vervolgens wordt hier de lekkerste groenten, kaas, vlees of vis aan toegevoegd. Dat maakt deze klassieker tot een veelzijdig en geliefd gerecht. Door al deze mogelijkheden kan je je uitleven om jou favoriete quiche te maken.
Je kan de quiche ook van te voren maken om later te eten. Wel zo handig als je bijvoorbeeld een drukke week tegemoet gaat. Zo heb je altijd een gezonde snelle maaltijd op voorraad.
Quiche wordt meestal warm, maar is ook afgekoeld een aanrader. Je kan bijvoorbeeld een heerlijk stuk quiche mee nemen als lunch.
In de 1,5 uur durende workshop de lekkerste quiche maken gaan we aan de slag met een beproefd basis recept voor de lekkerste quiche. Met dit recept kan je wel 30 varianten maken en tover je in een handomdraai steeds weer een verassende en gezonde maaltijd op tafel om je vingers bij af te likken.
We maken tijdens de workshop twee varianten.
Ga je voor de chorizo, champignon, peterselie met oude kaas of
de kruidenkaas, gerookte zalm lente ui.
Vis , vlees of vega h et is allemaal mogelijk. Een ding is zeker: deze workshop zorgt voor een gezellige middag of avond en een berg aan inspiratie om ook later de lekkerste quiche op tafel te zetten.
Als extra is het mogelijk om tijdens het wachten wanneer de quiche in de oven staat, een heerlijke smoothie of salade te maken.
Doe je mee met deze gezellige en smakelijke workshop?
Doe
Voor wie?
Voor iedereen die van Lekker eten houd.